Rustig werken in een ruimte

Juni 2018

‘Met een 3D-presentatie krijg je meteen een gevoel’

Voor Farmel en Martho Flexwerk, twee sterke merken in de markt onder één directie, creëerden wij een mooi nieuwe kantoor. Samen met de architect hebben we de interieuroplossingen besproken om voor de werknemers een zo aangenaam mogelijk werkklimaat te realiseren.

Door middel van een 3D-presentatie hebben wij de ontwerpen enthousiast gepresenteerd. Op deze manier werd direct al een gevoel gecreëerd bij de indeling van het pand.

Op het kantoor van Farmel en Martho Flexwerk wordt er veel gebeld. Het is daarom van belang dat het qua akoestiek goed is geregeld. De kasten hebben verschillende functies zoals: opberger, roomdivider, vergaderplekje en zijn daarnaast ook ingezet om het geluid te dempen. Deze demping wordt nog versterkt door het speciale materiaal voor de verlaagde plafonds die in de ruimte zijn aangebracht. In het midden van het kantoor is er ook de mogelijkheid om je even af te zonderen of rustig te overleggen in stoelen die op hun beurt ook weer een geluiddempende functie hebben. Zo ontstaan er verschillende plekken om te werken.

Werken op een ergonomische werkplekis essentieel, aangezien wij gemiddeld al het grootste deel van de dag zitten. De bureaus op dit kantoor zijn in hoogte verstelbaar en de tafel is in te stellen per persoon. Er is zelfs een sta-bureau te creëren. 

Wij hebben een meubelfabrikant uit Emmen betrokken bij de inrichting. De producten komen daardoor dichtbij vanuit Nederland. Voor ons is immers duurzaamheid (o.a. de CO2 footprint) en de lokale betrokkenheid van belang en wij proberen daar ook steeds innovatief naar te kijken. 

7 foto's

Vragen over dit project?

Onze expert vertelt u graag meer!

Wijtze Postma
Projectinrichting
0527-619210
w.postma@noordhuis.nl