Salland Engineering

Oktober 2018

‘Gerenoveerd plus een nieuw interieur’

Bij onze directe buren in Zwolle mochten wij de projectinrichting verzorgen samen met andere leveranciers. Onder ander hebben we de kantine ingericht en de strakke  opbergkast, entreezitje en de akoestische scheidingspanelen geleverd. 

Voor Salland Engineering hebben wij diverse onderdelen voor de inrichting verzorgt. De kantine is volledig ingericht door ons. Hier hebben we gebruik gemaakt van de Zwolse skyline als bestickering op de ramen. Deze ruimte is verdeeld door treinzitjes en de tafels aan de andere kant. 

Een opbergkast is een perfecte manier om een grote ruimte op te delen en . Daarbij zorgt het voor mindering van galmend geluid, afleiding en geeft het een mooi gezicht aan de ruimte. Door de verschillende elementen in de kast kan je alles goed kwijt en een mooi plekje geven. De kleine deuren schuiven naar binnen waardoor deze geen ruimte innemen. 

Het entreezitje is een echte eyecatcher van de ruimte. Door het opvallende design en kleur nodigt deze meteen uit om plaats te nemen. Daarbij heeft de bank een uniek vakje waar bladen in opgeborgen kunnen worden. 

De akoestische tussenpanelen hebben wij ook geleverd. Deze panelen zorgen voor geluidsvermindering in de ruimte. In een openruimte is dat essentieel om geconcentreerd te kunnen werken. 

9 foto's